Robin van Damme (Diemen)

Op 21 oktober 2007 werd er botkanker geconstateerd in mijn linker onderbeen. Onwijs heftig nieuws voor een 16-jarige. Na de amputatie volgde een heftige periode waarin ik ook onwijs veel moois heb meegemaakt. Het beste medicijn bleek vriendschap en familie te zijn.

Eind 2014 begon een nieuw avontuur voor mij. Allereerst had ik mijn Fit!vak A en B diploma gehaald om vervolgens mijn eigen bedrijf op te starten: Robin van Damme bootcamp en PT. Tevens geef ik hiernaast regelmatig clinics en presentaties met mijn bedrijf.

Ik zit in het Nederlands Paralympisch Zitvolleybal Team. Ik heb mijn plezier terug, ik kan de meeste trainingen zonder prothese doen en ik mag weer dromen van de Paralympische Spelen. Plaatsing voor de Spelen in 2020 in Tokio met het team is dan ook mijn ultieme doelstelling.

Talenten

Social media