Martine Reesink (Duiven)

Mijn naam is Martine, ik ben een liggende poëet en bloggende beroepskneus met passie voor fotografie. Wereldverbeteraar en positieveling. Vrouw met een missie! Afgekeurd, maar zeer zeker niet afgeschreven!

Ik ben columnist voor mijn eigen pagina ‘Welkom in de wereld van een kneus’, voor ‘De Zonnebloem’, voor ‘FloorZorgt’ en voor ‘Chronisch Positief’. Daarnaast ben ik bestuurslid en mede-oprichtster van Stichting ‘Facing EDS’.

Verder doe ik mijn best te laten zien dat je ook in een rolstoel je gezicht mag laten zien. Dat een roller net zo goed onderdeel is van onze maatschappij. Zo probeer ik mijn steentje bij te dragen aan een inclusieve samenleving door mijn verhaal delen in de media.

Ik heb altijd gewerkt in de wereld van media en communicatie. Ik heb gesnoven aan marketing en ben afgestudeerd als fotografe (al kan ik mijn camera helaas niet vaak meer hanteren).

Waar ik ooit begon als een verlegen vogeltje heb ik nu mijn vleugels gespreid en vlieg ik virtueel via Social Media over de wereld. Ik ben klaar voor een volgende stap, ik heb een boodschap en een missie!

 

Talenten

Social media