Manon van den Heuvel (Utrecht)

Door een auto ongeluk op 5-jarige leeftijd heb ik Niet Aangeboren Hersenletsel opgelopen en sindsdien ben ik afhankelijk van mijn rolstoel. Maar mijn beperkingen weerhouden mij er niet van om alles uit het leven te halen wat erin zit!

Met een gezonde dosis positiviteit en doorzettingsvermogen zet ik mij in om de samenleving een stukje mooier te maken voor mensen met een beperking. Zo heb ik na het afronden van mijn HBO-opleiding Personeel & Arbeid een aantal jaren gewerkt als recruiter voor talent met een arbeidsbeperking en weet ik hierdoor heel goed hoe je als werkzoekende (met of zonder arbeidsbeperking) die droombaan kunt bemachtigen en hoe werkgevers geschikte kandidaten kunnen vinden voor de vacatures in hun organisatie.

Mijn persoonlijke ervaringen op het gebied van toegankelijkheid deel ik in blogs op mijn eigen website en in video’s op mijn YouTube-kanaal om andere mensen bewust te maken en te inspireren. Ook maak ik video’s voor organisaties die zich inzetten voor een betere positie van mensen met een beperking in de samenleving. Ik houd ervan om creatief bezig te zijn, een concept te bedenken en dat vervolgens helemaal uit te werken.

Mij kun je uitnodigen om te praten over alles wat te maken heeft met leven met een beperking en inclusiviteit óf als vlogger/blogger of dagvoorzitter.

Talenten

Social media