Lotte van Trigt (Rotterdam)

Ik ben Lotte en ik werk sportmarketeer en als regiomarketeer in het Openbaar Vervoer. Verder ben ik ook actief als influencer.

Expertise: Sport (atletiek en Thriathlon), Sportmarketing en Marketing in het openbaar vervoer en influence marketing.

Waarvoor kun je mij uitnodigen in jouw programma: Als het over sport gaat (bespreken van sporten, uitslagen, technologieën etc.), als het over sporten met een beperking gaat (train nu zelf voor een full distance triathlon). Als het over marketing in de sport of het openbaar vervoer gaat. Verder als het onderwerpen zijn over werken met een beperking, solliciteren met een beperking kan ik daar ook zeker mijn steentje aan bijdragen. Als ZZP’ er doe ik ook klussen naast mijn vaste baan. Dit zijn klussen op zowel marketing gebied als, als influencer.

 

Talenten

Social media