Loes van den Ingh (Vierhouten)

‘Ik ben Loes van den Ingh. Oorspronkelijk opgeleid als docent Engels, maar na mijn opleiding direct aan het werk gegaan binnen de educatieve uitgeverij-sector. Daar heb ik 23 jaar gewerkt in allerlei verschillende functies: als auteur, (eind-)redacteur, uitgever, teamleider en ontwerp specialist.

Vijf jaar geleden bleek dat ik niet langer binnen het bedrijf kon blijven werken. De hectiek van een commercieel bedrijf ‘in beweging’ en voortdurende deadlines pasten niet meer bij mijn gezondheid en wensen. Ik startte voor mezelf. Die stap kan ik het beste beschrijven als ‘een steile leercurve’. In Vierhouten op de Veluwe run ik nu mijn eigen vergaderlocatie  (www.schuuropdehei.nl). Daarnaast ben ik als zelfstandige op allerlei terreinen actief: ik geef vergadertrainingen en ben vergadercoach. Daarnaast schrijf ik: o.a. (commerciële) teksten voor een reclamebureau, blogs en artikelen. In de educatieve sector ben ik ook nog regelmatig actief: ik geef conceptadvies en coach vooral jonge medewerkers in hun rol als redacteur, contentmanager en/of conceptontwikkelaar. Tot slot ben ik actief als stemacteur.

Ik heb in de afgelopen jaren twee dingen tegelijk moeten doen: een nieuwe stap maken en een stapje terug doen. In beide gevallen was mijn gezondheid de oorzaak. Ruim 20 jaar in het bedrijfsleven heeft me een schat aan ervaring opgeleverd en hard leren werken. In mijn huidige werk ligt de lat van het resultaat niet lager, maar ik geef mezelf de tijd en ruimte om in te vullen op een manier die bij mij past!

 

 

Talenten

Social media