Jacob Mulder (Niebert)

Sinds 2016 zit ik in een elektrische ligrolstoel, vanwege rugproblemen, maar dat heeft mij niet tegengehouden om 100% terug te keren in mijn originele rollen als ICT Security & Enterprise Architect bij www.CGI.com, als trekker van www.Paletzorg.org, eigenaar van www.MADmelange.com, visiting consultant bij de Universiteit Groningen en lid van www.PlatformToegankelijkWesterkwartier.nl. Mijn terugkeerverhaal staat op www.Jacobs.Space/liggend.

Integendeel, ik wil, moet en ga over 15 jaar emigreren naar de ruimte. Ik heb ooit sterrenkunde en informatica gestudeerd en heb eind 2019 aan ruimtevaartorganisaties, astronauten en wetenschappers een presentatie gegeven over een “Sustainable Space Colony Swarm Architecture” en mijn noodzaak om te emigreren. Zie www.MADmelange.Space/Asgardia. Dit werd goed ontvangen en ik ben momenteel CGI aan het overtuigen om samen te werken met commerciële ruimtevaartbedrijven om zo’n architectuur te realiseren en daarmee mijn droom, zodat ik kan ontsnappen aan de zwaartekracht die mijn rugproblemen veroorzaakt.

Ik heb veel inhoudelijke kennis en ervaring in de ICT, in de zorg, in wetenschap, ruimtevaart en meerdere andere gebieden en ben erg gedreven, optimistisch en enthousiast. Eyes wide open!

Talenten

Social media