Ilse van de Burgwal (Woudenberg)

Op mijn 19e kreeg ik een ernstig ongeluk waardoor ik nu rolstoelafhankelijk ben en met veel doorzettingsvermogen en een hele sterke mindset kan ik nog hele kleine stukjes lopen op krukken. Mijn beperking heeft mij nooit weerhouden om te doen wat ik leuk vind, ik voel mij ook niet beperkt.

Nadat ik in 2011 Wereldkampioen rolstoelbadminton werd ben ik in aanraking gekomen met het geven van badmintontrainingen. Het is heel tof om mijn kennis en mijn eigen visie over te brengen aan anderen. Aan validen en para-spelers. Sinds september ben ik ook aan de slag als assistent-bondscoach para-badminton.

In mijn dagelijks leven werk ik met veel enthousiasme en passie als authenticiteitscoach, trainer en spreker. Als voormalig wereldkampioen en meervoudig Europees- en Nederlands kampioen rolstoelbadminton weet ik het beste uit anderen te halen. Autonomie en authenticiteit zijn belangrijke woorden voor mij. In mijn leven, maar ook binnen de gezinnen die ik begeleid waarbij één van de kinderen een beperking heeft. Het is mijn missie dat elk kind, waar ook ter wereld met een beperking, zijn eigen potentieel voor 100% gaat benutten en de regie gaat nemen over zijn eigen leven.

Omdat ik niet geloof dat een kind dit alleen kan, werk ik met het hele gezin. Want het kind kan wel in een veranderingsproces zitten, maar als de rest in hetzelfde gezinssysteem blijft zitten dan wordt het een lastig proces voor alle gezinsleden.

Talenten

Social media