Floor-Renée Masselink (Assen)

Jaren lang geacteerd in binnen en buitenland en geregisseerd in Nederland (drama docent) En nu in een rolstoel waardoor de vraag daardoor in één keer anders is geworden. Jammer, want ik ben nog steeds dezelfde getalenteerde actrice hoor… Mét rolstoel, die krijg je erbij!

Ik kan goed improviseren, wat bij bepaalde cases (bijvoorbeeld bij de training van politie of marechaussee) erg handig is. Ik kruip in een rol en ben dat dan ook. Met regisseren vind ik het belangrijk dat mensen hun ideeën over het stuk ventileren, zodat we samen tot iets moois komen.

Als spreker/dagvoorzitter werkt mijn ervaring van optredens erg mee. Ik houd er wel van om het met humor te doen.

Floor-Renée is geschoold actrice, vocalist en regie- en dramadocent. Ze speelde een hoofdrol in de Twentse hitserie ‘Van Jonge Leu en Oale Groond‘ en was onderdeel van theaterproductie Pepper & Co. In 1999 studeerde ze af aan de toneelschool van Kampen. 

 

Talenten

Social media