Christel Verbogt (Halsteren)

Denk in mogelijkheden, niet in beperkingen.

We zien snel wat er niét kan, maar het omdenken naar hoe iets wel kan is voor ons allemaal minder simpel. Ik ben Christel Verbogt, 23 jaar. Sinds ik in 2014 in een rolstoel terechtkwam kan je me een ‘specialist mogelijkheden vinden’ noemen. 

Het gaat al snel over wat ik door mijn beperking niet zou kunnen of niet zou moeten willen. Daarom startte ik mijn blog Christel PoweronwheelsIk laat hierop zien wat nog wél kan, hoe ik dit doe en hoe toegankelijkheid en/of het gesprek aangaan het verschil maakt. 

In het dagelijks leven ben ik communicatieadviseur en volg ik een deeltijd hbo-opleiding Communicatie. Daarnaast heb ik een juridische achtergrond en ben ik reuze geïnteresseerd in gedrag. Deze talenten en interesses kan ik mooi combineren op mijn blog en hopelijk ook met ‘opdrachten’ die uit deze koffer komen. Ook zou ik het tof vinden om meer als spreker of model ingezet te worden.

Ook ga ik gesprekken aan met beleidsmakers, winkeliers en bedrijven/scholen en kan ik ingezet worden als spreker. Ik ben zo als fractieassistente de lokale politiek ingerold: de eerste stappen in de politiek zijn gezet.

 

Talenten

Social media