Brigitte den Hartog (Alphen a/d Rijn)

Ik ben Brigitte den Hartog, 45 jaar, en kom uit Alphen aan den Rijn. Dat ik in een rolstoel zit is totaal niet relevant. Iedereen kent mij als die fanatieke bordspeler die altijd op de grote evenementen aanwezig is (Spellenspektakel, Ducosim) en inmiddels veel kennis van zaken heeft over de bord,- en kaartspellen die tegenwoordig in de winkel liggen (dus niet meer de oude jaren 80 spellen.) 

Ik ben zelf ook organisator van evenementen en beurzen. Op lokaal gebied zijn er altijd gezellige spelavonden in de regio waar mensen in verenigingsverband elkaar ontmoeten en bij elkaar aan tafel aanschuiven. Landelijk worden er ook altijd grote toernooien en NK’s voor een bordspel gehouden. 

Ik schijf recensies en columns over bordspellen en ben ook jurylid voor de Spelauteurs Prijs Nederland, want er zijn zoveel Nederlandse spelauteurs die steeds weer nieuwe spellen uitvinden waar ook best aandacht voor mag zijn. Een wellicht nog onbekend vakgebied in Nederland, maar ik kom er graag meer over vertellen! 

Ps. Voor een (kennis)quiz op TV ben ik ook te porren, waarom zie ik daar nooit gehandicapten?

Talenten

Social media