Bob Offereins (Delft)

Mensen en hun gedrag hebben me altijd gefascineerd, al vanaf dat ik heel klein was. In de jaren hierna was mijn tienertijd in vele gevallen een communicatie worsteling. Met mijn eigen gevoelige kant om leren gaan en de invloed van mijn gedrag op anderen was niet makkelijk. 
Na een levensveranderende ervaring in 2007 werd ik pas echt met mijn neus op de feiten gedrukt. Deze ervaring leerde mij over nederigheid, de kracht van kwetsbaarheid, persoonlijk leiderschap en hoe we pas echt de wereld mooier maken, wanneer we het verschil benutten om het verschil met elkaar te maken. Je kunt alles wat je wilt bereiken, als je maar gelooft, actie onderneemt en de veerkracht vindt om bij tegenslag te leren van deze faalmomenten.

In een steeds sneller veranderende wereld vol verschillende mensen met verschillende belangen, is goede communicatie steeds belangrijker geworden. Ik zie in mijn werk als coach met mensen, teams en organisaties op het gebied van leren, ontwikkelen en veranderen steeds vaker uitdagingen ontstaan om met elkaar in contact te blijven, elkaar aan te vullen en te begrijpen. Ik ben de dynamo om beter met jezelf en elkaar te leren praten. Zo creëer je zelf de oplossingen waar ik je duidelijke en krachtige handvatten voor bied.

Begin met Beginnen
In 2018 startte ik met jeugdvriend Jeroen Nieuwpoort (docent & coach in het speciaal voortgezet onderwijs) #BeginmetBeginnen, een Sociale Onderneming. Jeroen en ik zien een noodzaak in de samenleving om jongeren te helpen in een cruciale fase van hun leven (16-25) waarbij ze om kunnen leren gaan met uitdagingen. Zo leren ze in ons halfjaar programma allerlei vaardigheden op het gebied van zelfkennis & zelfbewustheid, zelfreflectie, gezondheid, communicatie & presentatie. Ook bieden we trajecten op maat waarbij we kijken naar de uitdagingen van de jongere of groep gericht op de doelen die relevant zijn.

Talenten

Social media