Arno de Waal (Roermond)

Ik ben Arno de Waal en werd geboren op 17 Juli 1978 in Roermond. Ik kwam terecht in een gezin met een vader, moeder en zus. Ik volgde de basisschool en middelbare school in Roermond. Na mijn middelbare school ging ik verder studeren aan de Gilde Opleidingen.  Naast mijn studie was ik actief in voetbal en tafeltennis. Ik was lid van het Jong Oranje CP Voetbalteam. In Maastricht werd ik student en behaalde mijn Bachelor Hoger Toeristisch Management aan de Hogeschool Notenboom. Mijn honger naar kennis was nog niet gestild.  In 2008 heb ik met succes mijn master behaald aan de Wageningen Universiteit met de opleiding MSc. Leisure, Tourism and Environment.                                  

Ik begon mijn loopbaan met een traineeship in Brussel bij het Europees Parlement.  In 2010 ging ik wonen en werken in Den Haag.  Ik heb bij diverse overheden en organisaties mooie werkervaring mogen opdoen. Eind 2015 ben ik weer verhuisd naar Limburg.  Ik ging in 2016 wonen en werken in het buitenland ( Polen).  Na thuiskomst werd ik actief in politiek, vrijwilligerswerk en sport. Met wielrennen ben ik in 2012 naar de Olympische Spelen in Londen geweest. In 2020 ben ik begonnen als Accreditation Volunteer – International Broadcast Center bij de UEFA/KNVB.

Talenten

Social media