Anja van Wijk (Den Bosch)

Ik werk als vrijwilliger in de zorg. Ik zorg voor mensen met een vorm van dementie. Daar breng ik mijn ziel en zaligheid in. Als het met de mensen daar goed gaat, gaat het met mij ook goed. De mensen een goede dag bezorgen en zorgen dat er een mooie glimlach op het gezicht, dan is voor mij mijn dag al meer als geslaagd. Ik heb ook een website waar ik verhalen plaats van vrijwilligers die in de zorg werken en waar ik ook mijn eigen ervaringen deel in het werk als vrijwilliger in de zorg. Ik kan ook mijn mening geven over de andere kant van de zorg. Ik heb zelf ook zorg nodig om de dag te starten en om de dag door te komen. 

Zie mij dus als ervaringsdeskundige op gebied van vrijwilligerswerk in de zorg. Ook kun je mijn persoonlijke ervaringen vragen over hoe de maatschappij denkt over mensen met een beperking.

Talenten

Social media